(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Acknowledge Expertises - klantreferenties

Bij Acknowledge Expertises zijn we trots op onze klanten en onze mensen. Samen zorgen we voor duurzame toegevoegde waarde en maken we organisaties doeltreffend.

Op deze pagina vind je een greep uit klantreferenties over onze dienstverlening. Hier lees je hoe we onze klanten hebben geholpen met de (tijdelijke) inzet van ICT experts en specialisten. Samen met de klant komen we tot de beste oplossing voor elke uitdaging!

Hoofdkantoor Acknowledge
Hoofdkantoor Acknowledge

IPAL (Interdiocesaan Platform Automatisering en Ledenadministratie)

 

"Rob Beukema is vanuit Acknowledge Expertises als interim aangesteld bij het Interdiocesaan Platform Automatisering en Ledenadministratie (IPAL) voor een periode van 3 maanden na het vertrek van het hoofd van IPAL. Zijn voornaamste taken waren het herstructureren van de organisatie qua werkprocessen en het zorgdragen voor continuïteit van de lopende projecten. We hebben Rob leren kennen als gedreven met oog voor de menselijke kant van de zaak. Niet zozeer een IT-specialist, maar veeleer iemand die goed (processen) kan organiseren, structureren en veranderen. Daardoor is hij veel breder inzetbaar dan alleen op het gebied van IT. Hij is een teamspeler, maar schuwt de verantwoordelijkheid voor het nemen van beslissingen niet. Daar waar nodig pakt hij door, hij neemt geen genoegen met halve maatregelen. Maar boven alles is hij een prettige persoon om mee te werken, contactueel sterk en met een open houding. Dat alles maakt dat hij mensen mee krijgt in de veranderingen die doorgevoerd moeten worden. En dat is precies waaruit zijn opdracht bij IPAL bestond." 

- Marisca Lulofs - van Rijnberk - Econoom, IPAL