(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Heb jij (door vakantie) te maken met drukte of onhaalbare projecten door onderbezetting van (ICT) specialisten? Wij helpen je.

De zomervakantie zorgt niet alleen voor drukte op snelwegen naar het zuiden en de Nederlandse stranden, ook organisaties lopen tegen onderbezetting in de ICT aan. Waar het in sommige vakgebieden relatief rustig is, geldt dit niet voor ICT. Dat terwijl veel organisaties juist in zo’n rustigere periode gaan voor complexe veranderingen aan hun ICT omgeving.

Bij ons ben je aan juiste adres voor de (tijdelijke) inhuur van ICT specialisten. Onze specialisten staan direct voor je klaar in perioden van drukte of onderbezetting. Wij hebben alle experts in huis om jou te helpen. Dit geldt voor verschillende vakgebieden in en rond ICT, zowel zeer specifiek als breed inzetbaar. Al onze experts bezitten ruime ervaring en hebben de nodige skills. Een directe versterking voor je organisatie!

Management consultants, interim ICT managers, informatiemanagers, ICT consultants en engineers. Dit is slechts een kleine greep uit al onze expertises. Klaar om jouw organisatie een boost te geven? Check onze website en vraag direct een vrijblijvend gesprek aan met Sanne. Zij is onze Expertise Consultants!

Wij leveren experts zodat jij onbezorgd de vakantieperiode ingaat. Van passie en energie naar prestatie!

Benieuwd wat we doen om jouw organisatie te versterken? Download nu vrijblijvend de flyer!

New Call-to-action