(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Acknowledge Expertises: dit is ons team

Met ons team faciliteren we expertises over de volledige breedte van het ICT spectrum. We hebben een groot netwerk van experts uit verschillende vakgebieden en zorgen voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Ons team zet zich dagelijks met veel passie en energie in voor de prestatie van onze klanten. Op deze pagina stellen we de mensen achter Acknowledge Expertises aan je voor.

Team Acknowledge Expertises
Team Acknowledge Expertises

Team Acknowledge Expertises

 Meer weten over onze mensen? Klik op de naam voor het Linkedin profiel!

 

susanne-van-doornik.jpg

Susanne van Doornik
Online marketeer

jessy.jpg

Jessy van der Put
HR consultant

Roel Verhooren.jpg

Roel Verhooren
Accountmanager

Jasia GOED.jpg

Jasia Janssen
Manager People team

Jasper-de-Krom-c.jpg

Jasper de Krom
Online marketeer

Ghostwriter-Acknowledge-c.jpg

Recruiter met marketingdata skills
Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn bij Acknowledge Expertises altijd op zoek naar nieuwe innovatieve collega's! Denk jij dat je goed bij ons past? Ga dan snel naar de vacaturepagina om te bekijken naar wel functies we momenteel op zoek zijn! Staat jouw specifieke functie er niet tussen, maar denk je toch goed bij ons te passen? Neem dan contact op met Sanne van Moll.